milivolt electronics world news Kuadas\'nda_turizm_ata-didimhaber.net
23-07-2016

Kuadas\'nda turizm ata

Kuadas\'nda_turizm_ata

Kuadas Belediye Bakan Özer Kayal’nn davetiyle gerçekleen toplantda Türkiye\'de yaanan gelimelerin Kuadas turizmine etkileri ve alnabilecek önlemler masaya yatrld. Politik, diplomatik ve askeri alanda yaanan olumsuzluklarn turizme yansmalarnn ele alnd toplantda yaanan krizi amak için ortak hareket etmek gerektiine dikkat çekildi. 

Kuadas Belediyesi Bakanlk makamnda yaplan toplantya Belediye Bakan Kayal’nn yan sra, Belediye Bakan Yardmclar Aye erifolu, Muzaffere Eryiit, Tufan Asrav, CHP Kuadas lçe Bakan Nail Özazman, MHP Kuadas lçe Bakan Mustafa Bayraktar, ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardmcs Osman Eralp Çolakolu, Kuadas Kent Konseyi Bakan smail Tezgel, Kent Konseyi Sekreteri Yavuz Yora, Kuadas Ticaret Odas Bakan Serdar Akdoan, Kuadas oförler ve Otomobilciler Dernei Bakan Hüsnü Öten, Kuadas Esnaf ve Sanatkarlar Odas Bakan Halit akar, Aydn Turist Rehberleri Odas Yönetim Kurulu Bakan Vekili Ozan Sayn, TÜRSAB Kuadas Bölgesel Yürütme Kurulu Bakan Fahrettin Çiçek, Kuadas Otelciler ve Yatrmclar Birlii Dernei Bakan Tacettin Özden ve Kuadas Egeports Genel Müdürü Aziz Güngör katld. 

Toplantda konuan Bakan Kayal, yaanan gelimelerin tüm Türkiye\'de olduu gibi Kuadas turizmine de olumsuz etki ettiine dikkat çekerek \"Önümüzde bizi bekleyen çok daha zor günler var. Fakat biz bu süreci elbirliiyle atlatabiliriz. Kuadas hepimizin. Bu süreçte ideolojik farkllklarmz ortadan kaldrp güç birlii yapmalyz. Ksa ve uzun vadeli planlar yaparak bunlar yaama geçirmek için çalmalyz. Öncelikle yerli turiste yönelik tantm faaliyetlerimize hz vermeliyiz\" dedi. 

Kayal’nn ardndan konuan TÜRSAB Kuadas Bölgesel Yürütme Kurulu Bakan Fahrettin Çiçek ise “Olaanüstü hal karar alnmadan önce Birlik olarak bir takm önlemler almtk. Fakat bugün yeniden rezervasyon iptalleri almaya baladk. Bu süreci en skntsz ekilde atlatmak için bize düen ne varsa yapmaya hazrz. Devletin turistik bölgelerdeki esnafa yönelik borç erteleme, faiz silme gibi uygulamalar getirmesi gerektiini düünüyorum. Çünkü bu süreçten en çok esnaf etkilenecek. Bizler de esnafmzn yannda durmalyz” dedi. 

Kuadas Ticaret Odas Bakan Serdar Akdoan ise bu tip toplantlarn daha sk aralklarla gerçekletirilmesi gerektiini belirterek sürecin ancak elbirliiyle atlatlabileceinin altn çizdi. Akdoan “Biz kurum olarak yaanan krizden Kuadas turizminin en az zarar görmesi için tantm ataklarmz sürdürüyoruz. Bu konuda özellikle sosyal medya üzerinde durulmas gerektiini düünüyorum. Çünkü sosyal medya günümüzde önemli bir tantm mecras. Bu tantmlar tüm kurumlarmzla birlikte hareket ederek yapmamzn çok daha faydal olaca inancndaym. Bu toplantlar düzenli, gündemli ve sekreteryal hale getirmeliyiz” dedi. 

KODER Bakan Özden ise ksa vadede yerli turiste, uzun vadede ise Kuadas’na bir kimlik kazandrmaya yönelik çalmalar yaplmas gerektiini belirtti. Özden \"lk olarak bu süreçten en büyük zarar gören esnafmza yönelik devletimizin de desteini alacamz çalmalar yürütmeliyiz\" dedi. 

Toplantda 29 Temmuz Cuma günü tekrar biraraya gelinmesine ve toplantlarn düzenli hale getirilmesine karar verildi. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..